Tekst grootte: M L XL
Contrast contrast wisselencontrast wisselen

Aanvraag organisaties

Vraag nu financiële ondersteuning aan

Met gebruik van onderstaand formulier kunt u uw aanvraag indienen. Voordat u begint is het van belang dat u alle benodigde gegevens verzameld heeft. Bekijk onze criteria voor een compleet overzicht van alle voorwaarden. Een volledige ingevulde aanvraag voorkomt onnodige vertraging.

N.B.: Het is ook mogelijk dat een hulpverlenende (zorg)organisatie een aanvraag indient.

Het is tevens mogelijk om de aanvraag per post of e-mail in te sturen. Wij prefereren het gebruik van het online formulier. Maar dat is niet in elke situatie mogelijk of wenselijk. Daarom kunt u via onderstaande button het aanvraagformulier downloaden.

N.B.: Door het formulier te downloaden en in te sturen verleent u toestemming aan het bestuur van de Gelderse Blinden Stichting om de verstrekte gegevens te gebruiken ter beoordeling van de aanvraag.

Download direct het document  »

Heeft u het formulier en benodigde documenten ingevuld en verzameld, dan kunt u het vervolgens mailen naar info@gelderseblinden.nl  Lukt dat echt niet dan opsturen naar Gelderse Blinden StichtingPostbus 1816880 AD te Velp

Aanvraagformulier organisaties

BELANGRIJK: Lees eerst het formulier door en zorg ervoor dat u alle gegevens beschikbaar hebt. Het formulier dient binnen het tijdsbestek van 20 minuten te worden ingevuld. LET OP: wanneer er onverhoopt iets mis gaat dient u de bijlage weer opnieuw te uploaden. Heeft u meerdere bijlages dan kunt u deze ook versturen via www.wetransfer.com naar info@gelderseblinden.nl.

A.Gegevens aanvrager
De heer
Mevrouw
B. Gegevens project/evenement
C. Welk bedrag vraagt u aan?
D.
ja
nee
ja
nee
E. Ondertekening
ja
ja